نقاط ضعف سایر بالابرها که در بالابر آرینا مدل تینا مرتفع شده است
آنچه سبب این تصمیم شد ضعفها و نقاط نقصی بود که در بسیاری از انواع این بالابرها مشاهده گردید:
۱-۱- اولین ضعف مربوط به ظاهر این بالابرها بود. با توجه به ساختار طراحی مکانیکی این بالابرها (که شرح آن از حوصله این متن خارج است)، ریل و کلیه قطعات مربوط به انتقال نیروی مکانیکی به کابین یا همان کفی بالابر (از قبیل جک هیدرولیک، کفشک، قرقره، طناب فلزی (سیم بکسل)، بست، قلاب و …) نمایان بودند.
اساسیترین تفاوت بالابرهای آرینا مدل تینا نیز بر این اساس تغییر ظاهر بالابر بود به نحوی که ریل و کلیه قطعات اشاره شده فوق داخل یک باکس فلزی بلند به اندازه طول ریل بالابر قرار گرفته است و در مدل TINA تنها از میان یک شیار عمودی به اندازه طول باکس، ارتباط مکانیکی بین کابین یا همان کفی بالابر و سایر قطعات مربوط به مکانیزم انتقال قدرت برقرار میشود.
به عبارت دیگر ظاهر بالابر تینا یک باکس فلزی به اندازه کمی بیشتر از طول کورس (جابجایی) بالابر است که در وسط خود دارای یک شیار باریک است و کابین بالابر از طریق این شیار به مکانیزم کشنده متصل میشود.
۲-۱- دومین مشکل این بالابرها مربوط به وضعیت ظاهری مجموعه تولید قدرت (Power unit) آنها است. در سیستمهای بالابر هیدرولیکی مجموعه Power unit به صورت یک مخزن آهنی که موتور، ولوهیدرولیکی درب ورود روغن و… روی آن قرار گرفته و خود مخزن نیز با خم، برش و جوشکاری ورق آهن که معمولا از ظاهر زیبایی بهرهمند نیست ساخته شده است. این مجموعه معمولا با فاصله اندکی از بالابر و در کنار آن بر روی زمین قرار میگیرد و تابلو برق نیز در جایی از دیوار به صورت جداگانه نصب میشود. در بالابر آرینا مدل تینا مجموعه Power unit و یا پاور پک تابلو برق همگی درون یک باکس فلزی زیبا در کنار بالابر قرار میگیرد.
۳-۱- مشکل دیگر این نوع بالابر عبارت است از خطاهای مختلف در طراحی بالابر و تولید و مونتاژ آن و استفاده از قطعات گوناگون که بعضاً موجب کاهش ایمنی بالابر و یا کاهش عمر آن میشود. دلیل این موضوع نیز یا تلاش سازندگان برای کاهش قیمت تمام شده است و یا عدم اطلاع و یا بی دقتی ایشان در طراحی و ساخت. بر این اساس بالابرهای آرینا مدل TINA با نگاه تولید انبوه طراحی و تولید میگردد. برای تولید قطعات از جیگها و فیکچرهای اصولی استفاده میشود که موجب اطمینان در دقت ساخت و مونتاژ قطعات میگردد. کلیه قطعات مکانیکی بالابرهای آرینا مدل TINA از ضریب اطمینان ۵ در طراحی خود بهره میگیرند و به دلیل ماهیت تولیدی آن ساخت و مونتاژ قطعات از حداکثر کیفیت و دقت برخوردار است.
بالابر خانگی و بالابر هیدرولیکی مدل تینا با نگاه تولید انبوه طراحی و تولید می گردد. برای تولید قطعات از جیگ ها و فیکسچرهای اصولی استفاده می شود که موجب اطمینان در دقت ساخت و مونتاژ قطعات می گردد. کلیه قطعات مکانیکی بالابرهای آرینا مدل TINA از ضریب اطمینان بالایی در طراحی خود بهره میگیرند و به دلیل ماهیت تولیدی آن ساخت و مونتاژ قطعات از حداکثر کیفیت و دقت برخوردار است.