گروه صنعتی آرینا تولید کننده تخصصی بالابر هیدرولیک آرینا مدل تینا

بالابر آرینا مدل تینا

بالابر ثابت هیدرولیکی مدل تینا 2

ویژگیهای بالابر هیدرولیکی آرینا مدل تینا:

1- امنیت بالای بالابر

2- حرکت نرم و روان

3- کاملاً بی صدا

4- ظاهر بسیار زیبا

5- بهره مندی از سیستم هیدرولیک جهت انتقال قدرت

6- استفاده از یک تابلو مشترک جهت سیستم هیدرولیک و برق به جهت زیبایی بیشتر

7- پوشیده شدن و قرار گرفتن کلیه قطعات مربوط به مکانیزم حرکت (قطعاتی از قبیل جک هیدرولیک ، ریل، قرقره، سیم بکسل، سوییچ غلتکی و…)

8- پوشیده شدن و قرار گرفتن کلیه قطعات مربوط به تولید قدرت در یک تابلو زیبا (قطعاتی از قبیل موتور، پمپ هیدرولیک، مخزن روغن، شیر برقی، مدار برق و…)

9- استفاده از دو سیم بکسل مجزا برای انتقال قدرت جک به کابین جهت امنیت بیشتر

10- ضریب اطمینان بالا در طراحی قطعات مکانیکی

11- تنوع در ابعاد و ظرفیت بر اساس سفارش مشتری

12- بدون نیاز به فضای خالی در زیر یا بالای بالابر

13- امکان نصب سیستم کنترل (تابلو فرمان و هیدرولیک) با فاصله از بالابر

14- قابلیت نصب انواع درب و نرده محافظ بر روی کابین بالابر

15- قابلیت استفاده از انواع کابین بالابر

16- قابلیت کارکرد با برق فشار ضعیف (تک فاز یا سه فاز)

17- استفاده از قطعات استاندارد که سبب سهولت تعمیر و نگهداری بالابر می شود

18- استفاده از گاید ریل T شکل استاندارد آسانسور

19- تنوع در رنگ

20- تنوع در جنس کف کابین

21- نصب سریع و آسان

22- دو سال ضمانت و ده سال خدمات پس از فروش

جدول مشخصات فنی

مشخصات فنی بالابر هیدرولیکی آرینا مدل تینا

برخی از وجوه تمایز اصلی بالابر آرینا مدل تینا نسبت به سایر بالابرهای تولید شده در ایران:

1- بدنه اصلی بالابر تینا بصورت یک مکعب مستطیل عمودی طراحی گردیده که قطعات سیستم انتقال قدرت را درون خود جا داده است. قطعاتی از قبیل ریل، کفشک، جک هیدرولیک، مجموعه پولی بالای چرخ، لیمیت سوییچها و …

ارتباط بین کفی بالابر و سیستم انتقال قدرت از میان دو شیار تعبیه شده بر روی این مکعب مستطیل فلزی برقرار می شود.

بالابر آرینا مدل تینا
بالابر

2- شاسیهای فشاری در بالابر آرینا مدل تینا از نوع آسانسوری و استیل می باشد.

شاسیهای فشاری در بالابر آرینا مدل تینا
شاسی فشار

3- مدار برق بالابرهای آرینا بصورت برد الکترونیکی می باشد. این موضوع سبب سه مزیت می شود. اول اینکه امکانات و قابلیتهای بیشتری دارد. دوم عیب یابی و تعمیرات احتمالی ساده تر ، سریعتر و کم هزینه تر است. سوم اینکه ولتاژ کاری در شاسیها و سوییچهای غلتکی 12 ولت است که به لحاظ ایمنی در برابر برق گرفتگی دارای مزیت است.

مدار برق بالابرهای آرینا
مدار برق بالابرها

4- پاور پک هیدرولیک شامل مخزن روغن ، الکتروموتور، پمپ هیدرولیک ، ولو هیدرولیک و سایر قطعات مولد فشار هیدرولیکی است. در اغلب قریب به اتفاق بالابرها این مجموعه بصورت باز در کنار سیستم قرار می کیرد یعنی الکتروموتور ، مخزن و ولو نمایان هستند. (مطابق شکل زیر) در بالابرهای آرینا مدل تینا مجموعه پاور پک هیدرولیک به همراه مدار برق داخل یک تابلو در بسته قرار گرفته و با حداقل ابعاد ممکن طراحی و ساخته شده است.

پاور پک هیدرولیک
پاور پک

آپشنهای ایمنی در بالابر آرینا مدل تینا:

1- سنسور لبه طبقات: یکی از عوامل احتمالی بروز خطر در بالابرها قرار گرفتن اشیاء یا اعضای بدن (به عنوان مثال پای کاربر) خارج از محدوده کفی بالابر می باشد. در صورتیکه این اتفاق در زمان بالا رفتن و در ضلع مجاور لبه طبقات واقع شود، خطر آسیب رسیدن به آن عضو یا شیء بدلیل قرار گرفتن بین لبه کفی بالابر و لبه طبقه وجود دارد. (به اصطلاح خطر قیچی شدن).

جهت جلوگیری از بروز چنین خطری ، در بالابرهای آرینا مدل تینا سنسور مادون قرمز لبه طبقات طراحی شده است که مطابق شکل زیر در صورت چنین اتفاقی فرمان توقف بالابر را صادر کرده و از بروز آسیب احتمالی جلوگیری می کند.

سنسور لبه طبقات
سنسور لبه طبقات

2- سنسور کفی بالابر: یکی دیگر از عوامل احتمالی بروز خطر در بالابرها قرار گرفتن افراد یا اشیاء در زیر بالابر ، هنگام پایین آمدن آن است. این موضوع ممکن است سبب برخورد کفی بالابر با فرد یا شیء قرار گرفته در زیر آن و بروز صدمه گردد.

جهت جلوگیری از بروز این خطر، در بالابرهای آرینا مدل تینا سنسورهای مکانیکی کفی بالابر طراحی شده است. این سنسور بصورت یک صفحه سبک فلزی به ابعاد کفی بالابر است که در زیر آن قرار گرفته و قابلیت حرکت عمودی محدودی دارد. در هنگام پایین آمدن بالابر، در صورت قرار گرفتن فرد یا شیء در زیر آن ،به محض رسیدن بالابر متوقف شده و از بروز صدمه جلوگیری می شود. مطابق شکل زیر:

سنسور کفی بالابر
سنسور کفی بالابر

نگاهی کوتاه به بالابر هیدرولیکی آرینا مدل تینا:

تجربه چند سال ساخت، فروش و نصب بالابر ثابت برای کاربری‌های خانگی، تجاری و صنعتی و آشنایی با مشکلات و ضعف‌های این نوع بالابرها، واحد مهندسی گروه صنعتی آرینا را بر آن داشت تا نسبت به طراحی و راه‌اندازی خط تولید یک مدل بالابر جدید با ویژگی‌های منحصر بفرد اقدام نماید.

آنچه سبب طراحی و تولید این نوع بالابر شد ضعف‌ها و نقاط نقصی بود که در بسیاری از انواع بالابرهای متداول بازار مشاهده گردید. در ادامه به برخی از این نقاط ضعف و سپس ویژگیهای بالابر آرینا مدل تینا اشاره گردیده است:

1- اولین ضعف مربوط به ظاهر این بالابرها بود. با توجه به ساختار طراحی مکانیکی این بالابرها (که شرح آن از حوصله این متن خارج است)، ریل و کلیه قطعات مربوط به انتقال نیروی مکانیکی به کابین یا همان کفی بالابر (از قبیل جک هیدرولیک، کفشک، قرقره، طناب فلزی (سیم بکسل)، بست، قلاب و …) نمایان بودند.

اساسی‌ترین تفاوت بالابرهای آرینا مدل تینا نیز بر این اساس تغییر ظاهر بالابر بود به نحوی که ریل و کلیه قطعات اشاره شده فوق داخل یک باکس فلزی بلند به اندازه طول ریل بالابر قرار گرفته است و در مدل TINA2 تنها از میان دو شیار عمودی به اندازه طول باکس، ارتباط مکانیکی بین کابین یا همان کفی بالابر و سایر قطعات مربوط به مکانیزم انتقال قدرت برقرار می‌شود. در مدل TINA1 یک شیار این وظیفه را بر عهده دارد.

به عبارت دیگر ظاهر بالابر تینا یک باکس فلزی به اندازه کمی بیشتر از طول کورس (جابجایی) بالابر است که در روی خود دارای دو شیار باریک است و کابین بالابر از طریق این دو شیار به مکانیزم کشنده متصل می‌شود.

بالابر آرینا مدل تینا

2- دومین مشکل این بالابرها مربوط به وضعیت ظاهری مجموعه تولید قدرت (Power unit) آنها است. در سیستم‌های هیدرولیکی مجموعه Power unit به صورت یک مخزن آهنی که موتور، ولو هیدرولیکی، درب ورود روغن و… روی آن قرار گرفته و خود مخزن نیز با خم، برش و جوشکاری ورق آهن که معمولا از ظاهر زیبایی بهره‌مند نیست ساخته شده است. این مجموعه معمولا با فاصله اندکی از بالابر و در کنار آن بر روی زمین قرار می‌گیرد و تابلو برق نیز در جایی از دیوار به صورت جداگانه نصب می‌شود.

در بالابر آرینا مدل تینا مجموعه Power unit و یا پاور پک و تابلو برق همگی درون یک باکس فلزی زیبا در کنار بالابر قرار می‌گیرد.

3- مشکل دیگر این نوع بالابر عبارت است از خطاهای مختلف در طراحی بالابر و تولید و مونتاژ آن و استفاده از قطعات گوناگون که بعضاً موجب کاهش ایمنی بالابر و یا کاهش عمر آن می‌شود. دلیل این موضوع نیز تلاش سازندگان برای کاهش قیمت تمام شده است و یا عدم اطلاع و یا بی دقتی ایشان در طراحی و ساخت می باشد.

بر این اساس بالابرهای آرینا مدل TINA با نگاه تولید انبوه طراحی و تولید می‌گردد. برای تولید قطعات از جیگ‌ها و فیکسچر‌های اصولی استفاده می‌شود که موجب اطمینان در دقت ساخت و مونتاژ قطعات می‌گردد.

به عنوان مثال در بالابرهای آرینا طناب فلزی (سیم بکسل) بکار گرفته شده برای انتقال قدرت جک هیدرولیک به کفی بالابر بصورت دو طناب مستقل قابل تنظیم می باشد. در حالیکه در بسیاری از بالابرهای متداول بازار دو طناب مستقل نیستند و در صورت پاره شدن یک طناب ، بالابر سقوط می کند.

کلیه قطعات مکانیکی بالابرهای آرینا مدل TINA از ضریب اطمینان بالایی در طراحی خود بهره‌ می‌گیرند و به دلیل ماهیت تولیدی آن ساخت و مونتاژ قطعات از حداکثر کیفیت و دقت برخوردار است.

بالابر هیدرولیکی آرینا مدل تینا

معرفی چند نمونه محدود از پروژه های نصب شده

بالابر هيدروليکي آرينا مدل تينا 4
بالابر هيدروليکي آرينا مدل تينا ظرفيت: دو نفر (250 kg ) ارتفاع (جابجايي): 295 cm ابعاد کفي: 90 × 80
بالابر هیدرولیکی آرینا مدل تینا 3
بالابر هيدروليکي آرينا مدل تينا ظرفيت: 500 kg ارتفاع (جابجايي): 400 cm ابعاد کفي: 210 × 110 cm پوشش/رنگ: استیل
بالابر هیدرولیکی آرینا مدل تینا 2
بالابر هيدروليکي آرينا مدل تينا ظرفيت: دو نفر (250 kg ) ارتفاع (جابجايي): 335 cm ابعاد کفي: 93 × 93
بالابر هیدرولیکی آرینا مدل تینا 1
بالابر هيدروليکي آرينا مدل تينا ظرفيت: دو نفر (250 kg ) ارتفاع (جابجايي): 380 cm ابعاد کفي: 90 × 80

    Cresta Help Chat
    Send via WhatsApp
    مشاوره و استعلام قیمت