بالابر برقی چگونه کار می کند؟
بالابر یک اسباب راحتی در ساختمان است که به افراد و اشیاء امکان حرکت عمودی می دهد. وقتی که تصمیم میگیرید یک بالابر نصب کنید، باید از میان انواع مختلف بالابرهای موجود در بازار یکی را انتخاب کنید و باید این کار را با درنظر گرفتن شرایطی که دستگاه قرار است در آن کار کند انجام دهید. بسیار خب، بیاید نگاهی دقیق تر به اینکه بالابر برقی چگونه کار می کند؟ بیاندازیم.
بالابر برقی چیست؟
منظور ما از بالابر برقی آن بالابرهایی هستند که با یک وینچ کار می کنند، وظیفه وینچ این است که از طریق الصاق طناب ها حرکت را به کابین منتقل کند و توسط موتوری که لزوماً باید در بالای شفت قرار بگیرد کار می کند. دقیقاً به این علت است که باید موقعیت قرارگیری اتاقک ماشین را در مرحله طراحی پیش بینی کنیم، که در آن موقعیت وینچ و صفحه کنترل باید در بالای شفت قرار بگیرند. برای اینکه بالابر بتواند وزن بارهایی که در آن قرار می گیرد را تحمل کند، باید کفی ای وجود داشته باشد که انتهای بالایی محفظه را مشخص کند. معمولاً بالابرهای برقی مجهز به یک اینورتر هستند که امکان تنظیم تمام پارامترهای سواری را فراهم می کند.
بالابر برقی از دید فنی
اگر از یک دید کاملاً فنی به اینکه بالابر برقی چیست نگاه کرده باشیم، باید یک فصل جدا فقط برای عملکرد آن داشته باشیم، عملکردی که به لطف کاری که وینچ یا یک بالابر کششی برقی که امکان انتقال حرکت صعود یا فرود را به طناب هایی که کابین را به وزنه تعادل متصل می کنند، انجام می شود. معمولاً این وزنه تعادل اثر محاسبه ای است که وزن اضافه را به وزن کابین با نصف همان ظرفیت هدایت می کند. تا جایی که به موتور مربوط می شود، می تواند با دنده یا بدون دنده باشد.
در زمینههای نسل جدید، ماشین آلات بالابر در داخل محفظه کابین قرار می گیرند و وجود یک اتاقک اختصاصی دیگر ضروری نیست. همچنین باید به خاطر داشت که بر خلاف آنچه تصور می شود، این نوع ماشین آلات به غیر از آن بالابرهایی که برای سرویس دهی به طبقات محدود ایجاد شده اند، طناب ذخیره نیز دارند.
مزایای بالابر برقی چیست؟
طبیعتاً وقتی فکر نصب یک بالابر را در سر داریم، لزوماً باید مزایا و معایبی که مختص هر نوع آن است را نیز در نظر بگیریم. مزایای ارائه شده در بالابرهای برقی به این صورت است:
-مصرف کمتر برق.
-هزینه های نسبتاً کم عملکرد.
-نبود مواد آلاینده.
-سرعتی که سیستم را توصیف می کند.
-احساس راحتی که جابه جایی توسط بالابر را توصیف می کند.
– توانایی ادامه به کار حتی در صورت اختلال در برق رسانی، و در نتیجه خاموشی.
-امکان صرفه جویی در فضایی که معمولاً باید برای اتاقک ماشین تعیین شده باشد که اگر قبلاً وجود داشته باشد، می توان آن را برای استفاده های دیگر بازسازی کرد.
کاربرد و انواع بالابر برقی
انواع بسیاری از بالابرهای برقی وجود دارند که هر کدام از آنها دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشند. این بالابرها در ابزار آلات صنعتی و ساختمانی به وفور استفاده می شوند. در این بالابر، برق باعث انتقال و جابجایی می شود.
انواع بالابر برقی عبارتند از
بالابر فروشگاهی برقی
بالابر برقی ساختمانی
بالابر کارگاهی برقی
بالابر وینچی
بالابر برقی مغازه
بالابر بیمار برقی
ویژگی های بالابر برقی
این نوع بالابر نسبت به دیگر بالابرها هزینه کمتری دارد و البته امنیت آن کمتر است. این بالابر در انواع مدل ها ساخته می شود از جمله بالابر برقی کوچک و بالابر برقی متحرک.
ویژگی های فنی بالابر برقی
در خانه ها نیز می توان از بالابر برقی استفاده کرد.
قابلیت نصب سنسور نوری را دارند.
امکان نصب موتور گیربکس در این بالابر وجود دارد.
امکان تغییر سرعت نیز وجود دارد.